فوق تخصص عفونی کودکان در پاسخ به این سوال، که در صورت تشخیص عفونت گوش داخلی، درمان چیست؟، گفت: خط اول درمان، تجویز آمو،ی سیلین است، که گاهی به دلیل مصرف زیاد آنتی بیوتیک و ایجاد مقاومت میکروبی در کودکان، داروی کوآمو،ی کلاو تجویز می شود. وی همچنین از سه باکتری شایع ایجاد کننده عفونت گوش داخلی، به نامهای: پنوموکوک، هموفیلوس و آنفولانزا نام برد و تاکید کرد: مصرف بدون تجویز و زیاد آنتی بیوتیک ها، با ایجاد مقاومت میکروبی، درمان بیماریها را با مشکل مواجه خواهد کرد.
وی در پاسخ به این سوال، که چرا بعضی از کودکان با وجود درمان آنتی بیوتیکی، بهبود نمییابند، گفت: دوره درمان آنتی بیوتیکی عفونت گوش، حداقل ۱۰ روز است، اگر کودک مبتلا از آنتی بیوتیک من، با طول درمان صحیح استفاده کند، اما هنوز دچار علائم باشد، باید با معاینه مجدد و احتمال وجود آ،ژی و یا تجمع مایع در پشت گوش، به درمانهای اختصاصی دیگری روی آورد.
وی افزود: وا،ن پنوموکوک نیز از دیگر وا،نهای توصیه شده برای کودکان است، تمام کودکان مبتلا به آسم، آ،ژی، مشکلات کلیوی و به تزریق وا،ن پنوموکوک توصیه میشوند (سن تزریق این وا،ن دو ماهگی، چهار ماهگی و شش ماهگی است)، اگر کودک بالای یک سال باشد تزریق دو دوز وا،ن پنوموکوک، به فاصله دو ماه کفایت میکند.
کارشناس برنامه افزود: لوزه سوم یک ریسک فاکتور برای ابتلای کودک به عفونت گوش می، است، در این کودکان تزریق وا،ن آنفولانزا و پنوموکوک برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری ها، ضروری است.
مشتاق در پاسخ به این سوال، که آیا قرمز شدن لاله گوش، نشانه عفونت گوش است؟، گفت: قرمز شدن لاله گوش نشانه آ،ژی، حساسیت و یا اگزما میباشد و با درمانهای موضعی و یا سیستمی آ،ژی بهبود مییابد.