مشاور، روانشناس خوب بهترین مشاور، روانشناس پزشک خوب-پزشک کاشان

محققان می‌­توانند با درک بهتر تاثیر این آسیب و بیماری‌­ها، راهی برای پیشگیری، درمان و کنترل آسیب و بیماری‌­های جدی مغز پیدا کنند. از روان­شناس زیستی گاهی تحت عنوان روان­شناس بیولوژیک یا روان­شناس فیزیولوژیک هم یاد می­‌شود. روان­شناس زیستی با بررسی منشا عصبی رفتار، می‌­تواند به عوامل مختلف زیستی که ممکن است روی تفکر، احساس و عمل فرد تاثیر بگذارد پی­ ببرد. روان­شناس هوانوردی از دانش خود در روان­شناسی برای انتخاب بهترین افراد در این وظیفه­ حیاتی استفاده می­‌کند. کاهش عوارض روانی ناشی از آسیب‌های مغزی وبیماری‌های دژنراتیو مغز داشته و کنترل و تحمل درد را برای این افراد آسانتر می‌کنند. درمان بیماران مبتلا به بیماری‌های شدید روانی که آن‌ها را از زندگی عادی دور کرده است.

دکتر توحید اکبروند

یک روانشناس خوب همچنین در توسعه مهارتهای جدید و استراتژیهای حل مشکل برای روبرو شدن با مشکل مورد نظر، به این فرد کمک می کند. نخستین و واضح و روشن ترین مهارتی که هر روانشناسی باید داشته باشد این است که بتواند با سایرین به خوبی رابطه برقرار کند. وی به احساسات و افکار سایرین توجه ميکند و با مراجع خود گرم و دوستانه برخورد ميکند و در جلسه درمان بر مراجع تمرکز ميکند نه خود. روان شناس باید فن بیان خوب داشته باشد و بتواند مراجع را بسوی خود جذب کند. درصورتی که مراجع با روانشناس حس راحتی کند روند درمان و کیفیت گفتگو بهبود می یابد.

  • روانشناسی به بررسی و مطالعه رفتار موجودات زنده و مسائل روانی آنان می پردازد.
  • بسیاری از ما سعی می‌کنیم نیمه‌ی تاریک وجودمان را پنهان کنیم و همین منجر به مشکلاتی در روح و روان ما می‌شود.
  • حرف‌های شما را به دقت گوش می‌دهند و باعث می‌شوند احساس بهتری داشته باشید.
  • همه ما در مقاطعی از زندگی خود استرس، اضطراب، نوسانات خلقی و انواع دیگر ناراحتی‌های ذهنی را تجربه می‌کنیم.
مطالعه و شناخت یک روان‌درمانگر به داروها در زمینه اختلالات سایکوتیک و اعتیاد و وسواس و… لازم و ضروری است. اما می‌توان به سادگی تفاوت روان‌پزشک و روان درمانگر را بیان کرد، بدین صورت؛ روان‌پزشکان، متخصص در درمان دارویی و روان‌درمانگران یا روان شناسان، متخصص در درمان رفتاری و شناختی مراجعین هستند. 6- در نتیجه روان درمانی و مراجعه به روانشناس باید تغییراتی در روابط فرد با اطرافیان ایجاد شود. پس در مرحله آخر بحران های شخصیتی فرد حل می شود و جلسات روانشناسی روی ارتباط متقابل فرد و نزدیکانش اثر خواهد گذاشت. دوران کودکی از مهمترین دوران زندگی هر انسان است و به واسطه آن روان شناسی کودک نیز اهمیت بسیار زیادی دارد. روانشناسی کودک یکی از جنبه های روانشناسی رشد است و دوران کودکی تا بزرگسالی را شامل می شود.

اما از سوی دیگر واژه روان‌درمانگر دقیقاً همان واژه ای است که ما به جای روانشناس در ایران استفاده میکنیم. دکتر روانشناس کسی است که از وزارت علوم مدرک دکترای خود را اخذ کرده است. مراجعه به فرد درست و دارای تجربه و مهارت می‌تواند راهگشای بسیاری از مشکلات باشد و به شما در یافتن مسیر درست در زندگی کمک کند. گاهی شدت چالش‌ها به قدری زیاد است که ادامه آن برای انسان غیر ممکن به نظر می‌رسد.

روانشناس ، یک عقلِ منفصل است؛ از بیرون می‌ایستند و می تواند شما را بهتر ببیند و داوری کند و با دانشش راهنمایی‌تان کند. لزومی ندارد خودش هم بهترین زندگی را داشته باشد؛ هرچند که اگر داشته باشد، امتیاز بزرگی برای او محسوب می‌شود. اما این را می‌دانم که زندگیِ فردیِ روان‌شناس با دانش او هیچ ربطی ندارد. آنقدر سخت که مثلاً اگر با بچه‌مان مشکل پیدا کنیم،‌ حاضریم دو میلیون برایش تبلت بخریم که صدایش بریده شود، ولی مثلاً صدهزار تومان به یک روانشناس کودک ندهیم که مساله را کمی برایمان روشن‌تر کند. وقتی به مردم می‌گوییم برو پیش روانشناس ، از زبانشان زیاد می‌شنویم که بابا اینها خودشان روانی‌اند؛‌ مشکل دارند. کورا در آخرین جلسه‌ روان‌درمانی برای درمان‌گر خود یک هدیه‌ خداحافظی به جا گذاشت؛ یک قفل طناب کوهنوردی.

همانطور که گفته شد، بسیار پیش می آید که مراجعی اختلال شخصیتی شدیدی دارد و روحیه او بسیار حساس است یا ممکن است تحت تاثیر رفتار مشاور برخورد بدی داشته باشد. یا اینکه با کوچکترین مخالفتی بهم بریزد و بخواهد توهین کند تا خشم خود را تخلیه کند. افراد بسیاری می پرسند که مجله خبری پزشکی خوب چه کارهایی باید بتواند انجام دهد. یا اینکه چه مشاوری به طور قطع می تواند روی مراجع تاثیر مثبت بگذارد و حال او را بهتر کند.

دکتر نسترن براهیمی

در اینجا به اختصار بیان می کنیم که بعد از مراجعه به روانشناس چه اتفاقی می افتد. قضاوت کردن مراجعه کننده اعتماد درمانی او را نسبت به پزشک کاهش می دهد و این باعث می شود تا اثربخشی درمان از بین برود و عملا هیچ درمانی صورت نگیرد. یک دکتر روانشناس خوب هرگز مراجع را به خاطر تصمیمات اشتباهش سرزنش نمی‌کند. او را به خاطر انتخاب‌هایش قضاوت نمی‌کند و به خاطر حرف‌هایی که می‌زند به او حس بد بودن نمی‌دهد، تحقیر و تمسخر نمی‌کند و مانند والدین امرونهی نمی‌کند. او دوست شما نیست و خارج از جلسات درمان و مشاوره با شما ارتباطی برقرار نمی‌کند. گام اول پیدا کردن یک روانشناس خوب در نزدیکی محل سکونتتان است تا رابطه‌ای باز، ارتباطی مؤثر و موفق را با او آغاز کنید .

دکتر سیده مریم کمراتی