هشدار دانشمندان در مورد میکروب های آزاد شده بر اثر ذوب یخچال ها

آروین ادواردز، یکی از نویسندگان این مطالعه گفت: ما می‌بینیم که یخچال‌ها به سرعت در حال ذوب شدن هستند و صد‌ها هزار میکروب منحصر به فرد آزاد می‌کنند که قبلاً شناخته شده نبوده اند. ما هنوز اطلاعات کاملی برای درک ارزش این باکتری‌ها یا خطر آن‌ها نداریم.

قابل ذکر است که میزان ذوب یخچال‌ها در طول دو دهه گذشته افزایش چشمگیری داشته و در سال‌های ۲۰۰۰-۲۰۱۰ این شاخص سالانه حدود ۴۴.۴ میلیارد تن بوده است؛ در حالی که در دهه بعد به ۵۱.۹ میلیارد تن در سال رسیده است.

کارشناسان بر این باورند که در آینده می‌توان از برخی میکروب‌ها در پزشکی به‌ویژه در تولید آنتی‌بیوتیک‌های جدید استفاده کرد؛ اما برخی از محققان بیم دارند که انسان‌ها و حیوانات از میکروب‌هایی که میلیون‌ها سال در یخچال‌های طبیعی پنهان شده‌اند، مصون نباشند و این مسئله می‌تواند منجر به شیوع اپیدمی‌های خطرناک شود.

منبع: روسیا الیوم


منبع: https://www.yjc.news/fa/news/8288658/%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%AB%D8%B1-%D8%B0%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%AE%DA%86%D8%A7%D9%84-%D9%87%D8%A7

دانشمندان در حال انجام سفر‌هایی در سراسر جهان برای جمع آوری نمونه‌ها و مطالعه تنوع زیستی یخچال‌های طبیعی هستند.

دانشمندان مؤسسه فناوری فدرال سوئیس در لوزان دریافتند که ذوب سریع یخچال‌ها باعث آزاد شدن باکتری‌ها و میکروب‌های منحصربه‌فردی می‌شود که زیر پرده یخی از مردم پنهان شده اند.