کاهش استرس امتحان با مصرف گردو

محققان در این بررسی افزودند که دانشجویان در طول تحصیل خود استرس تحصیلی را تجربه می‌کنند که این موضوع بر سلامت روان آنان تاثیر منفی می‌گذارد و به ویژه در ایام امتحانات آسیب‌پذیرشان می‌کند.

اخیرا سازمان بهداشت جه، اعلام کرد حداقل ۷۵ درصد از اختلالات سلامت روان، افراد زیر ۲۴ سال را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

در حالی که دانشجویان افزایش افسردگی و استرس قبل از امتحان را گزارش ،د، ،، که گردو مصرف کرده بودند، این مسائل را تجربه ن،د.

این تحقیق به شواهدی اضافه می‌کند که مصرف گردو سلامت مغز و روده را بهبود می‌بخشد. مطالعات قبلی نشان داده اند اسید‌های چرب امگا سه، آنتی‌ا،یدان‌ها، ملاتونین، پلی‌فنول‌ها، فولات و ویتامین‌ای (E) موجود در گردو همگی برای مغز و روده مفید  هستند.

محققان یک کارآزمایی بالینی را روی دانشجویان مقطع کارشناسی در طول تحصیلات دانشگاهی خود انجام دادند. نتایج نشان داد مصرف گردو با بهبود معیار‌های سلامت روان و بهزیستی کلی مرتبط است.

محققان ،وان ،د که مصرف گردو در دوره‌های پر استرس می‌تواند سلامت روان و رفاه عمومی را در دانشجویان بهبود بخشد. همچنین گردو یک میان‌وعده سالم و خوشمزه و یک ماده همه‌کاره در بسیاری از دستورالعمل‌ها برای مبارزه با برخی از اثرات منفی استرس تحصیلی به‌شمار می‌آید.


منبع: https://www.yjc.news/fa/news/8312729/%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3-%D8%A7%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D9%88پژوهشگران اظهار ،د: ما دریافتیم ،، که روزانه حدود نیم فنجان گردو مصرف می‌کنند، بهبود‌هایی را در شاخص‌های سلامت روان نشان می‌دهند. مصرف‌کنندگان گردو همچنین نشانگر‌های زیستی متابولیک و کیفیت کلی خواب را در طول،‌مدت بهبود بخشیده‌اند.

بر اساس نتایج تحقیق دانشگاه استرالیای ج،ی مصرف گردو به مق، با اثرات استرس تحصیلی بر بدن و ذهن کمک می‌کند. نتایج این تحقیق نشان داد دانشجویان دانشگاه‌ها می‌توانند از افزودن گردو به رژیم غذایی روزانه خود، به ویژه هنگام آماده شدن برای امتحانات بهره ببرند.