در صورتیکه نیاز به مشاوره رایگان روانشناسی دارید می توانید از بخش پرسش و پاسخ رایگان دکتریاب، سوال خود را در بخش روانشناسی مطرح کنید و پس از مشاهده توسط روانشناسان دکتریاب، پاسخ شما داده می شود. توجه داشته باشید که سوالات شما در این بخش به علت بالا بودن سوالات با تاخیر پاسخ داده می شود. اگر نیاز دارید که مشاوره شما جامع و کامل و در زمان دلخواه شما باشد، می توانید از بخش مشاوره آنلاین روانشناسی دکتریاب استفاده کنید. اغلب روانشناسان، افسردگی را بدون دارو و با راهکارهای روانشناختی درمان میکنند، اما گاهی تجویز دارو لازم هست که ممکن است در چنین شرایطی روانشناس شما را به یک روانپزشک در تهران نیز ارجاع می دهد. دیکشنری آنلاین آبادیس از ابتدا تاکنون تغییرات بسیاری کرده و ویژگی های مختلفی به آن اضافه شده است. آبادیس افزونه ای کاربردی برای مرورگرهای فایرفاکس و کروم، اپلیکیشن موبایل و همچنین ربات تلگرام دیکشنری و مترجم طراحی کرده است که میتوانید از لینک های بالا دانلود کنید.
مطالعه و تماشای منابع مرتبط میتوانند به شما در خودشناسی، خودآگاهی و یافتن راهکارهای حل مشکل کمک کنند. ما در دوره ای زندگی میکنیم که بخاطر مواجهه با مسائل مختلف مثل مشکلات ازدواج و رابطه، وضعیت خانوادگی، از دست دادن شغل، مرگ عزیزان، افسردگی، استرس، فرسودگی شغلی، سوء مصرف مواد و …احساس خستگی می کنیم و نیاز به کمک داریم. بر خلاف تفکر اغلب افراد که فکر میکنند روانشناسان باید مدرک دکتری در رشتهی روانشناسی بگیرند، در روانشناسی، چند مسیر آموزشی و تربیتی متفاوت وجود دارد که می توانید در جهت این حرفه شایسته طی کنید.
فرق روانکاو، روانشناس و روانپزشک چیست؟
البته عنوان مشاور و مجله خبری پزشکی در بسیاری از جاها بیشتر از درمانگر استفاده میشود. عناوین مشاور سلامت روان و روان درمانگر نیز اصطلاحاتی هستند که با توجه به نوع کار با مراجعین استفاده میشوند. بسیاری از متخصصان سلامت روان، خود را روانشناس میدانند، البته کار آنها متفاوت از روان درمانگران نیست.
برای تجویز دارو جهت اختلالات روانی تنها روانپزشکان مجاز به تجویز هستند. شما با مراجعه به متخصص اشتباه نمیتوانید انتظار نتیجه مطلوب داشته باشید. بنابراین، گام اول در رسیدن به نتیجه از جلسات درمان و مشاوره انتخاب فردی است که در زمینه مدنظر شما دارای مهارت، تجربه و تخصص باشد. بنابراین، مراجعه به مشاور متخصص در امور خانواده برای درمان فردی که دچار اختلال دوقطبی است و به دارودرمانی نیاز دارد مفید نخواهد بود. دکتر محمد بهشتیان روانشناس، روان درمانگر ، پژوهشگر ، مدرس، هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی، عضو سازمان نظام روانشناسی و انجمن روان پویشی و انجمن هیپنوتراپی آمریکا است.
- ما در رسانه جراحتو سعی می کنیم با تولید محتوای باکیفیت و کاربردی برای شما عزیزان، بهترین و مجرب ترین پزشکان هر حوزه را معرفی نماییم.
- با توجه به توضیحات داده شده در مورد روانشناسان و رواندرمانگران و حوزه تخصصی هر یک، به شرح مهارتهای روانشناس خوب میپردازیم.
- البته انجام انواع تستهای روانشناسی هر کدام به نوبه خود اطلاعات کلیدی خاصی در اختیار روانشناس قرار میدهد.
- روانشناسان اجتماعی رفتار گروهها را مطالعه میکنند و به بررسی چگونگی رفتار انسانها در جایگاههای اجتماعی و تاثیر گروه بر رفتار فردی میپردازند.
- آنها مدیریت خشم و عصبانیت را به مراجعین آموزش داده و روشهای کنترل سایر جنبههای زندگی را به آنها یاد میدهند.
برای اینکه بتوانید یک روانشناس معروف و در عین حال خوب برای مشکل خودتان پیدا کنید باید قبل، در حین و بعد از جلسه اول مشاوره پاسخ این سوالات را در مورد روانشناس خود پیدا کنید. بعد از اینکه صلاحیت روانشناس مورد تایید قرار گرفت عامل مهمی که باعث می شود یک شخص بخواهد باز هم با همان روانشناس کار کند ، میزان راحتی شخصی او با درمانگر است.پس کسی را انتخاب کنید که با او راحت راحت باشید. افراد حرفهای که دکترای خود را گرفتهاند و به روانشناس دارای مجوز تبدیل شدهاند می توانند در طیف گستردهای از شغلها از جمله مشاوره و معالجه خصوصی با مراجعانشان کار کنند. اگر از طرفی علاقه مند به همکاری با خانوادهها یا زوجین هستید، ممکن است یک درمانگر ازدواج و خانواده دارای مجوز یا مشاور سلامت روان مناسب شما باشد. آیا میخواهید با کودکان کار کنید؟ قدم برداشتن در راستای یک روانشناس بالینی یا مددکار اجتماعی دارای مجوز گزینههای خوبی برای رسیدن به این هدف است.
برای مثال، اگر وی در زمینه درمان اختلالات افسردگی و اضطراب مهارت دارد، در مواجهه با فردی که دچار اختلال اوتیسم است، او را به متخصصی ارجاع میدهد که در زمینه درمان اوتیسم مهارت دارد. یک دکتر روانشناس خوب در برابر وسوسه دادن راهکار سریع خودداری میکند. در عوض، با صبوری منتظر میشود تا مراجع حرفهایش را بزند، مشکل را شناسایی کند و مراجع دلیل خود را برای نارضایتی از شرایط زندگیاش ابراز کند.
دکتر آرنوش درستکار
هر حرفه و کاری جنبه های مثبت و منفی زیادی دارند و روانشناسی هم همینطور است. آنها به دنبال الگوهای رفتاری یا روابط علت و معلولی بین رویدادها هستند و از این اطلاعات در هنگام آزمایش تئوری ها در تحقیقات خود و یا درمان بیماران استفاده می کنند. به طور مفصل درباره تفاوت روانشناس و روانپزشک صبحت کردیم که پیشنهاد می کنیم حتما مطالعه کنید. در واقع مهم ترین وظیفه روانشناس در جامعه این است که علم خود را بومی سازی کند و بر اساس فرهنگ، سنن و شرایط اجتماعی آن را بهینه کرده و در بین مردم ترویج دهد. گاهی در طول درمان، انتقال احساساتی که مراجع به درمانگر دارد، انتقال متقابل احساساتی که درمانگر به مراجع دارد روی میدهد و در نتیجه مقاومت صورت میگیرد.
از آنجایی که برای تجویز دارو به آموزش زیادی نیاز است، روانپزشکان ( و به ویژه روانپزشکان کودک) دورههای آموزشی دشواری را میگذرانند. درنهایت روانپزشکان کودک میتوانند در حوزه درمان بیمار فعالیت داشته باشند و اطلاعات زیادی راجع به استفاده از داروهای روانی و دارو درمانی داشته باشند و یا گاهی به عنوان محقق یا استاد کار کنند. دكتر فهيمه رضايی دارای دكتری روانشناسی از دانشگاه دهلی نو هندوستان روانشناس و مشاور ازدواج طلاق زوج و خانواده درمانگر اضطراب وسواس افسردگی و اختلالات خلقی وشخصيتی و عضو هئيت علمی دانشگاه تربيت معلم و داراي ١٥سال سابقه تدريس دانشگاهی و روان درمانی. روانشناسانی که در روان درمانی و سایر اشکال درمان روانشناختی تخصص دارند، افراد حرفه ای هستند که بسیار آموزش دیده هستند و در حوزه های رفتار انسان، ارزیابی سلامت روان، تشخیص و درمان و تغییر رفتار مهارت دارند. روانشناسان با بیماران کار میکنند تا احساسات و نگرشهایشان را تغییر دهند و به آنها کمک کنند تا سالمتر شوند و الگوهای رفتاری موثرتری داشته باشند. از جمله ابتدایی ترین وظیفه بهترین دکتر روانشناس در ایران را میتوان به ارائه مشاوره و راهنمایی و روان درمانی اشاره نمود.
کلینیک تخصصی روانشناسی و روانپزشکی دکتر علی کربلایی از بهترین کلینیک های روانشناسی است که در آن خدمات مختلفی در زمینه های روانشناسی و روانپزشکی به مراجعان ارائه داده می شود. ما در این مقاله قصد داریم شما عزیزان را با بهترین دکتر روانشناس در ایران آشنا کنیم و اطلاعات ارزشمندی را در رابطه با روانشناسی در اختیارتان قرار دهیم. روانپزشک، پزشکی است که آموزشهای خاصی را در زمینه ارزیابی، تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماریهای روانی گذرانده است. دانشجویان برای روانپزشک شدن بعد از اتمام دوره کارشناسی وارد دانشکده پزشکی میشوند و برای اخد مدرک دکترا در پزشکی ادامه تحصیل میدهند.